Slide Promo

DA LI NEKO BRINE O VAMA?

KOLEGIUM MEDIC, Vaš pouzdan partner u teškim vremenima.

Vaše preglede po promotivnim cenama i dalje možete zakazati u dostupnim PROMO terminima.

Informacije o dostupnim PROMO terminima i rezervacije PROMO termina,  možete izvršiti putem kontakt forme sajta ili pozivom na brojeve KM Call Centra.

 

KOLEGIUM MEDIC nastavlja da se bavi ranim otkrivanjem bolesti i lečenjem kompleksnih kliničkih stanja po najvišim standardima kliničke prakse.

Otkrivanje bolesti u ranoj fazi i praćenje stanja pacijenta po preporukama savremene kliničke prakse ključni su činioci za menjanje ishoda bolesti i sprečavanje budućih komplikacija.

Uvereni smo smo da je pacijentima koji boluju ili su u riziku od komplikacija hroničnih bolesti, neophodno da u jednom aktu obave niz visokosenzitivnih i sveobuhvatnih pregleda.

Posvećeni preventivnom delovanju i otkrivanju bolesti u ranoj fazi, pripremili smo promotivne pakete pregleda koje možete zakazati u PROMO terminima KOLEGIUM MEDIC-a .

Specijalistički pregledi kardiologa, endokrinologa, nefrologa, urologa i ekspertski pregled kardiologa sa pripadajućim ultrazvukom, paketi ultrazvučnih i kolor dopler pregleda i sistematski paketi,  omogućavaju pacijentima da po promotivnim cenama i u jednoj poseti, dobiju niz povezanih i sistematizovanih pregleda za utrvdjivanje zdravstvenog stanja ili statusa hroničnih bolesti.

U osmišljavanju i organizovanju ovih sveobuhvatnih paketa pregleda učestvovali su lekari sledećih specijalnosti: kardiologije, endokrinologije, gastroeneterologije, radiologije, angiologije i vaskularne hirurgije, interne medicine, hematologije, nefrologije, reumatologije, neurologije, biohemije i mikrobiologije.

Napomena: Molimo Vas da, bez obzira na vrstu zakazanog pregleda, sa sobom imate svoju medicinsku dokumentaciju, jer jedino tako možemo ispuniti cilj kome smo u KOLEGIUM MEDIC-u posvećeni: sveobuhvatni, klinički princip lečenja pacijenta.

KOLEGIUM MEDIC,

Vaš partner u teškim vremenima

PROMO SPECIJALISTIČKI PAKETI:

KARDIOLOŠKI PROMO paket

ENDOKRINOLOŠKI PROMO paket

NEFROLOŠKI PROMO paket

UROLOŠKI PROMO paket:

Paketi koji se sastoje od subspecijalističkg pregleda sa pripadajućim ultrazvukom i kolor-doplerom najviših performansi koje uzvode klinički lekari sa poljem ekspertize iz oblasti kardiologije, endokrinologije, nefrologije i urologije, omogućavaju pacijentima da započnu svoje lečenje na najoptimalniji način

PREVENT Paketi:

KOMPLET ABDOMEN

PREVENT 1

PREVENT 2

PREVENT 3

PREVENT 4

PREVENT 5

Paketi ultrazvučnih pregleda koji svaki za sebe, predstavlja mini-sistematski pregled sa ili bez dodatnih specijalističkih pregleda.

KM SISTEMATSKI paketi:

PREMIUM SISTEMATSKI paket

SUPERIOR SISTEMATSKI paket

EXCELLENCE SISTEMATSKI PAKET 

Opšti sistematski ultrazvučni pregled najvažnijih organa i sistema organa sa ili bez dodatnih kolor-dopler pregleda (namenjenih skriningu vaskularnog sistema), uz pregled i zaključak interniste. Namenjen je svima koji žele da na brz, pouzdan, komforan i ekonomski prihvatljiv način izvrše proveru svog zdravstvenog stanja.

Namenjen je pacijentima sa novootkrivenom bolešću ili pacijentima sa pogoršanjem hronične bolesti kardiovaskularnog sistema.

Paket sadrži: Pregled kardiologa, EKG i  EHO color-dopler srca

Namenjen je pacijentima sa novootkrivenom bolešću ili sa pogoršanjem hronične bolesti endokrinog  sistema

Paket sadrži: Pregled/konsultaciju endokrinologa i ultrazvuk štitaste žlezde

Namenjen je pacijentima sa novootkrivenom bolešću ili sa pogoršanjem hronične bolesti uro-genitalnog trakta. 

Paket sadrži: Pregled urologa, ultrazvuk bubrega, m. bešike i prostate

Namenjen je pacijentima sa novootkrivenom bolešću ili pacijentima sa pogoršanjem hronične bolesti bubrega i mokraćnog sistema

Paket sadrži: Pregled nefrologa, ultrazvuk bubrega i mokraćnog sistema

 • PROMO EKSPERTSKI KARDIOLOŠKI PAKET 1 – 8500 RSD 12400 RSD

Paket sadrži:

Ekspertski kardiološki pregled,

EKG (12-channel),

Ekspertski EHO kolor-dopler srca,

Analiza dokumentacije

Ekspertsko mišljenje kardiologa o modalitetima lečenja i monitoringu bolesti. 

Pregled kardiologa sa poljem ekspertize za odredjeno stanje ili bolest, profesora, docenta ili načelnika klinika uz visokosenzitivni EHO Kolor-dopler srca Clarify™ Vascular Enhancement (VE) technology SIEMENS, namenjen je ekspertskoj proceni složenih kardioloških stanja i pacijenata sa opterećenjem za kardio-vaskularne bolesti kojima je potrebna pravovremena profilaksa od neželjenih kardio-vaskularnih dogadjaja

 • PROMO EKSPERTSKI KARDIOLOŠKI PAKET 2 14600 RSD  18500 RSD   Novo!

Paket sadrži:

Ekspertski kardiološki pregled,

EKG (12-channel),

Holter EKG (12 channel) 24h monitoring Analiza i zaključak 24h Holter-monitoringa

Ekspertski EHO kolor-dopler srca,

Analiza dokumentacije

Ekspertsko mišljenje o modalitetima lečenja i monitoringu bolesti 

Pregled kardiologa sa poljem ekspertize za odredjeno stanje ili bolest, profesora, docenta ili načelnika klinika uz visokosenzitivni EHO Kolor-dopler srca Clarify™ Vascular Enhancement (VE) technology SIEMENS i 24h Holter EKG-a (12 channel) sa analizom i zaključkom, namenjen je ekspertskoj proceni složenih kardioloških stanja sa poremećajem srčanog ritma kao i pacijenata sa opterećenjem za kardio-vaskularne bolesti kojima je potrebna pravovremena profilaksa od neželjenih kardio-vaskularnih dogadjaja


Kolor dopler paketi za otkrivanje i praćenje bolesti arterijskih i venskih krvnih sudova i procenu rizika od neželjenih kardiovaskularnih, cerebrovaskularnih i tromboembolijskih dogadjaja, namenjeni su pacijentima sa poznatim porodičnim rizicima kao i onima čije hronične bolesti i stanja, tokom svoje evolucije, dovode do oštećenja krvnih sudova. 

 • VASKULAR PROMO 1–  6900 RSD (PROMO)  10800 RSD  

Kolor dopler krvnih sudova vrata (CDS karotidnih i vertebralnih art.)

Kolor-dopler Abdominalne Aorte
Skrinning na karotidnu bolest i aneurizmu trbušne aorte namenjen je pacijentima koji boluju od Hipertenzije, Angine pectoris, povišenih masnoća u krvi, dijabetesa, pušačima oba pola i pacijentima sa porodičnim opterećenjem za aneurizmu trbušne aorte.

 • VASKULAR PROMO 26900 RSD (PROMO) 10800 RSD 

Kolor-dopler krvnih sudova nogu (arterija i vena) 

Kolor dopler abdominalne aorte

Srinning na perifernu bolest arterija i aneurizmu trbušne aorte namenjen je pacijentima sa hipertenzijom, povišenim masnoćama u krvi, dijabetesom, srodbicima sa aneurizmom trbušne aorte i posebno pacijentima koji imaju grčeve u nogama nakon hoda, ranu na nozi koja ne zarasta i slabost venske cirkulacije donjih ekstremiteta (tromboflebitisi, tromboza dubokih vena, venski ulkus, venski varikoziteti i drugi oblici hronične venske insuficijencije).

 • VASKULARNI STATUS – 9500 RSD (PROMO)  17700 RSD 

Veliki vaskularni skrining:

Kolor dopler krvnih sudova vrata (CDS MAV -karotidnih i vertebralnih arterija)

Kolor-dopler krvnih sudova nogu (arterija i vena),

Kolor-dopler abdominalne aorte.

Ovaj sveobuhvatni skrinning na bolesti krvnih sudova namenjen je ranom otkrivanju i proceni rizika od moždanog udara, trombotskih procesa, periferne arterijske bolesti i aneurizme trbušne aorte, vaskularnih bolesti dugog asimtomatskog toka sa ozbiljnom prognozom. Rana detekcija i profilaksa neophodne su za menjanje ishoda ovih bolesti.

PAKETI INTERNA MEDICINA + KOLOR-DOPLER:

 • Pregled/konsultacija specijaliste interne medicine +  (1 od sledećih pregleda):

+ Kolor-dopler krvnih sudova vrata (CDS karotidnih arterija)7800 RSD (PROMO) 9400 RSD

+ Kolor-dopler krvnih sudova nogu (vena i arterija) – 7800 RSD (PROMO) 9400 RSD

+ Kolor-dopler abdominalne aorte – 7800 RSD (PROMO) 9400 RSD

PREVENT PAKETI – odaberite svoj sistematski ultrazvukom

Ukoliko niste sigurni kako da unapredite svoje zdravlje važno je da počnete od jednostavne, bezbedne i komforne procedure kao što je visokosenzitivni SIEMENS ultrazvuk poslednje generacije u rukama sertifikovanih specijalista i subspecijalista za klinički ultrazvuk i kolor-dopler.

 • KOMPLET ABDOMEN– 4500 RSD (PROMO) 7800 RSD 

Kompletan ultrazvuk abdomena i male karlice – najsveobuhvatniji ultrazvučni pregled kliničke prakse.

Obuhvata ultrazvuk svih parenhimatoznih organa abdomena (jetra,žučna kesa, žučni vodovi, pankreas, nadbubrežne žlezde, mokraćna bešika, bubrezi, mokraćovodi, prostata (kod muškarca), slezina, limfni čvorovi, retroperitonealni prostor, pod karlice i kolor dopler aorte)

 • PREVENT 1 paket – 5900 RSD (PROMO) 12700 RSD

Kompletan ultrazvuk abdomena i male karlice (KOMPLET ABDOMEN) + Ultrazvuk prednjeg trbušnog zida i ingvinalnih regija (kile trbuha i prepona)

Posebno se preporučuje pacijentima sa nedefinisanim tegobama u stomaku i sa sumnjom na slabost mekih tkiva prednjeg trbušnog zida

 • PREVENT 2 paket – 6900 RSD (PROMO)  16800 RSD

Ultrazvuk štitaste žlezde + Ultrazvuk mekih tkiva vrata i limfnih čvorova + Ultrazvuk pljuvačnih žlezdi +Ultrazvuk prednjeg trbušnog zida i ingvinalnih regija (kile trbuha i prepona)

Preporučuje se pacijentima kojima je potreban pregled na kile trbušnog zida i prepona, kao i pregled štitaste žlezde i svih mekotkivnih struktura vrata, u jednom aktu

 • PREVENT 3 paket – 7900 RSD (PROMO)  18200 RSD  Novo!

Kompletan ultrazvuk stomaka i male karlice (KOMPLET ABDOMEN) + Ultrazvuk štitaste žlezde + Ultrazvuk mekih tkiva vrata i limfnih čvorova + Ultrazvuk pljuvačnih žlezdi

Preporučuje se muškarcima i ženama kojima je potreban detaljan pregled abdomena i male karlice kao i pregled štitaste žlezde sa pregledom mekih tkiva vrata i limfnih i pljuvačnih žlezdi.

 • PREVENT 4 paket – 8900 RSD (PROMO)  23900 RSD 

Ultrazvuk dojki i pazušnih jama+ Ultrazvuk štitaste žlezde + Ultrazvuk mekih tkiva i limfnih žlezdi vrata + Ultrazvuk pljuvačnih žlezdi + Ultrazvuk prednjeg trbušnog zida i ingvinalnih regija (trbušne i preponske kile)
Paket je namenjen pregledu najvažnijih žlezdi (dojke, štitna žlezda, pljuvačne žlezde, limfne žlezde) i mekih tkiva vrata, trbušnog zida i prepona- ekstenzivni je sistematski pregled za žene, u jednom aktu

 • PREVENT 5 paket – 9900 RSD (PROMO)  27300 RSD Novo!

Ekspertski ultrazvuk dojki i pazušnih jama+ Ultrazvuk štitaste žlezde + Kolor-dopler (CDS MAV) krvnih sudova vrata + Ultrazvuk mekih tkiva vrata i limfnih žlezdi + Ultrazvuk pljuvačnih žlezdi

Ekstenzivni paket namenjen je ženama, koje imaju metaboličke poremećaje i opterećenje za maligne i kardiovaskularne bolesti, osmišljen je kao skrining na tumore dojke i aterosklerotske promene krvnih sudova uz status štitnjače i svih mekotkivnih struktura vrata u jednom aktu

Napomena: Za pakete PREVENT 1, PREVENT 3 potrebna je priprema za ultrazvuk abdomena 

PREVENT 2, PREVENT 4 i PREVENT 5 – priprema nije potrebna

  NOVO U PONUDI !

SISTEMATSKI PAKETI sastoje se od ultrazvučnih pregleda, kolor dopler pregleda i pregleda specijaliste interne medicine.

Sistemastki pregled zahteva pripremu pacijenta za ultrazvuk abdomena i pripremu pacijenta za ultrazvuk bubrega, bešike i mokraćnog sistema.

 

 

PREMIUM SISTEMATSKI PAKET  9900 RSD (PROMO) 15700 RSD

 • Ultrazvuk štitaste žlezde;
 • Ultrazvuk mekih tkiva vrata,
 • Ultrazvuk limfnih i pljuvačnih žlezdi;
 • Ultrazvuk abdomena;
 • Ultrazvuk bubrega i mokraćnog sistema, mokraćna bešike (i prostate);
 • Ultrazvuk mekih tkiva prednjeg trbušnog zida i ingvinalnih regija;
 • Kolor-dopler aorte;
 • Internistički pregled.

Sveobuhvatni sistematski ultrazvučni pregled sa internističkim pregledom je preventivnog tipa i namenjen je muškarcima i ženama koji žele da utvrde svoj zdravstveni status i unaprede zdravstveno stanje, kao i hroničnim bolesnicima prilikom praćenje toka bolesti.

Premium sistematski paket sa jednim ili dva kolor-dopler pregleda je najekonomičniji kompletan sistematski pregled celog tela.

PREMIUM SISTEMATSKI PAKET9900 RSD (PROMO) 15700 RSD

+ Kolor dopler krvnih sudova vrata

SUPERIOR SISTEMATSKI PAKET12900 RSD (PROMO) 20600 RSD

+ Kolor-dopler krvnih sudova nogu

EXCELLENCE SISTEMATSKI PAKET15900 RSD (PROMO) 25500 RSD 

Napomena:
PROMO paketi i pregledi se zakazuju u dostupnim PROMO terminima putem kontakt forme sajta ili pozivom na brojeve KM Call Centra.