Slide Cenovnik
 • Pregled/konsultacija interniste-endokrinologa – 3900 RSD (PROMO)  4900 RSD 

Opšti endokrinološki pregled kod pacijenta kod koga je postavljena sumnja na bolest endokrinog sistema na osnovu laboratorijskih, ultrazvučnih nalaza i mišljenja drugih specijalnosti.

 • Pregled interniste – endokrinologa za dijabetes – 3900 RSD (PROMO)    4900 RSD  

Dijagnoza poremećaja glikoregulacije, primena savremenih modela lečenja, kontrole, savetovalište.

Preporučuje se novoobolelima od Diabetesa i pacijentima sa nezadovoljavajućom regulacijom glikemije, Insulinskom rezistencijom, Sy policističnih jajnika, gojaznošću, dislipidemijom i predijabetesom.

 • Pregled interniste – endokrinologa za štitastu i paraštitaste žlezde – 3900 RSD (PROMO)  4900 RSD 

Od posebnog je interesa za pacijente koji boluju od sledečih bolesti i stanja:Hipotireoidizam i hipertireoidizam, Hašimoto tireoiditis, Hiperparatireoidizam, Hipovitaminoza D

 • Kontrolni pregled interniste – endokrinologa (do 15 dana) – 3200 RSD (PROMO)  3900 RSD 
 • Ultrazvuk štitaste žlezde i paraštitastih žlezdi – 3500 RSD (PROMO cena) Novo!   4500 RSD 
 • Endokrinološki paket – 5900 RSD (PROMO cena)   8400 RSD  
  Pregled interniste-endokrinologa sa ultrazvukom štitaste i paraštitastih žlezdi od strane subspecijaliste endokrinologa, zakazuje se unapred u dostupnim terminima.
 • Zaključak endokrinologa za opštu anesteziju – 2900 RSD (PROMO)  3900 RSD Novo!
 • Ekspertski pregled endokrinologa – 5500 RSD (PROMO)  6500 RSD 
  Pregled eksperta za odredjeno stanje ili bolest, profesora, docenta i načelnika klinika. Preporučuje se kod pacijenata sa složenim poremećajima funkcije endokrinog sistema, Insulinskom rezistencijom, Sy policističnih jajnika, gojaznošću, dislipidemijom, predijabetesom
 • Ekspertski ultrazvuk štitaste i paraštitastih žl. – 4500RSD (PROMO) 55000 RSD
 • Ekspertska kontrola endokrinologa (do 15 dana) – 4500 RSD (PROMO)  5500 RSD 
 • Ekspertski Endokrinološki paket – 8500 RSD (PROMO cena)  12000 RSD  
  Ekspertski pregled endokrinologa sa ekspertskim ultrazvukom štitaste žlezde i paraštitastih žlezdi.

KOLOR-DOPLER paketi za endokrinološke pacijente:

 • VASKULAR PROMO 1-  5900 RSD (PROMO paket)   7800 RSD   Novo! 

Kolor dopler krvnih sudova vrata, Kolor-dopler Abdominalne Aorte
Visoko-specijalizovani paket kolor-dopler pregleda namenjen pacijentima koji boluju od Hipertenzije, Angine pectoris, povišenih masnoća u krvi, dijabetesa, pušačima oba pola i pacijentima sa porodičnim opterećenjem za aneurizmu trbušne aorte. Od kliničke je važnosti za utvrdjivanje stanja krvnih sudova kod grupa sa povišenim rizikom, zbog generalizovane i nasledne prirode bolesti kardiovaskularnog sistema.

 • VASKULAR PROMO 2- 5900 RSD (PROMO paket)  7800 RSD   Novo! 

Kolor-dopler krvnih sudova nogu, Kolor dopler abdominalne aorte.

Visokospecijalizovani paket kolor-dopler pregleda za sagledavanje stanja krvnih sudova nogu i trbušne aorte u istom aktu, namenjen je otkrivanju aterosklerotskih suženja, aneurizmatskih proširenja i odredjivanju stepena protoka krvi u arterijama donjih ekstremiteta, bedrenim arterijama i abdominalnoj aorti– najvećem arterijskom krvnom sudu u telu. Obuhvata i kolor-dopler vena donjih ekstremiteta, površnog i dubokog venskog sistema. Pregled je namenjen pacijentima sa dugogodišnjom hipertenzijom, povišenim masnoćama u krvi, dijabetesom, pacijentima koji imaju grčeve u nogama nakon hoda, ranu na nozi koja ne zarasta i slabost venske cirkulacije donjih ekstremiteta (tromboflebitisi, tromboza dubokih vena, venski ulkus, venski varikoziteti i drugi oblici hronične venske insuficijencije).

 • VASKULARNI STATUS – 9500 RSD (PROMO paket)  12000 RSD  Novo! 

Visoko-specijalizovani paket kolor-dopler pregleda sastoji se od: Kolor dopler krvnih sudova vrata, Kolor-dopler krvnih sudova nogu, Kolor-dopler krvnih sudova ruku, Kolor-dopler abdominalne aorte.

Ovaj sveobuhvatni paket vena i arterija namenjen je ranom otkrivanju bolesti krvnih sudova i proceni rizika od moždanog udara, trombotskih procesa, periferne arterijske bolesti i aneurizme trbušne aorte. Većina bolesti vaskularnog sistema je asimptomatskog toka, njihove prve manifestacije su oblika navedenih kardiovaskularnih dogadjaja. Rano otkrivanje, pravovremeno lečenje i praćenje toka bolesti vaskularnog sistema je cilj ovog pregleda. Obuhvata sve navedene indikacije za pacijente iz paketa VASKULAR PROMO 1 i VASKULAR PROMO 2.

 • Pregled specijaliste za bolesti krvnih sudova – Angiologa – 3900 RSD (PROMO) Novo!  4900RSD

Pregled i zaključak specijaliste za nehirurško lečenje bolesti krvnih sudova i poremećaja cirkulacije arterijskog ili venskog sistema, Preporučuje se kod pacijenata sa dijabetesom, kardioloških pacijenata, pacijenata na dijalizi i nakon učinjenih kolor-dopler pregleda (krvnih sudova vrata, aorte, vena i arterija nogu, bubrežnih arterija, velikih krvnih sudova trbuha) radi odredjivanja pravovremne i adekvatne terapije za bolesti vaskularnog sistema.

 • ENDO-mini LAB – 1800 RSD  Osnovni laboratorijski panel za štitastu žlezdu (FT3, FT4, TSH)
 • ENDO-LAB – 4200 RSD  Prošireni laboratorijski panel za štitastu žlezdu sa antitelima
  (FT3,FT4, TSH, TG, Anti TPO,TgAt)

Napomena:
- PROMO pregledi i paketi važe do kraja promotivnog perioda, u dostupnim terminima.
- Ekspertski pregledi su pregledi eksperata za specifično stanje ili bolest, zahteva ih sam pacijent ili njegovo stanje/bolest.
- INTER-LAB, EKSPERT-LAB i ENDO-LAB laboratorijski paneli su standardizovani paneli laboratorijskih analiza za ekspertske, specijalističke, sistematske, kolor-dopler ili ultrazvučne preglede i pakete. Mogu se obaviti u partnerskoj laboratoriji, Kolegium Medic-u ili u kućnoj poseti, na zahtev pacijenta.

Slide Saradnja sa osiguravajućim kućama: Generali Osiguranje Logo Uniqa osiguranje Triglav