Pogledajte cene usluga

Dr Jelena Vasić, specijalista ginekologije i akušerstva, klinički je lekar sa višedecenijskim kliničkim iskustvom.

Stalno je zaposlena u Bolnici za ginekologiju i akuserstvo KBC ”Dr Dragisa Misovic-Dedinje”, na odeljenju Operativne ginekologije.

Profesionalno iskustvo sticala je na brojnim studijskim usavršavanjima i kliničkom radu na klinikama GAK “Narodni front’ i  Prvoj hirurskoj klinici KCS.

Ućesnik je i predavač brojnih medjunarodno akreditovanih programa u zemlji i inostranstvu.

Posvećeno se bavi dijagnostikom i lečenjem svih oboljenja genatalnog sistema žene, hirurškim lečenjem minimalno invazivnim metodama i laparoskopskom hirurgijom.

Posebno polje ekspertize dr Vasić je vodjenje, praćenje i lečenje tokom perioda trudnoće. Poseduje obimno kliničko iskustvo u prenatalnoj kolor dopler i ultrazvučnoj dijagnostici – ekspertni ultrazvuk trudnoće, merenje parametara za duble test i dr.

Posebne edukacije:

Nacionalna skola za patologiju cerviksa – grlića materice, kolposkopija.

Medjunarodna laparaskopska skola ESGE, treninzi laparoskopije

Skola ginekološkog ultrazvuka i ekspertnog ultrazvuka trudnoće

Polje ekspertize dr Vasić  obuhvata ginekološke preglede, preventivnog i kliničkog tipa, kolposkopiju i kompletnu ultrazvučnu dijagnostiku u ginekologiji.

Kao ginekolog-akušer sprovodi celokupno vodjenje trudnoće, ekspertni ultrazvuk u trudnoći i skrining programe.

dr Jelena Vasić se pored kompletnog vodjenja trudnoće, bavi porodjajem –  prirodnim ili operativnim putem

U našoj ustanovi izvodi sve ginekološke usluge naznačene cenovnikom i učestvuje u promotivnim akcijama posvećenim zdravlju žena,  posebno trudnica.

Član je Kolegijuma za trombofilije u kome zajedno sa vaskularnim specijalistima i hematolozima, posvećeno radi na rešavanju složenih problema začeća i održavanja trudnoća pacijentkinja sa naslednim poremećajem koagulacije.

Pogledajte cene usluga