Slide Promo

DA LI NEKO BRINE O VAMA?

KOLEGIUM MEDIC je Vaš pouzdan partner u teškim vremenima

U želji da naši pacijenti, ali i svi pacijenti visokog rizika koji boluju od hroničnih bolesti, tokom pandemije COVID-19 dobiju visokospecijalizovanu i sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu, odlučili smo se za nastavak promotivnog perioda.

Cilj KOLEGIUM MEDIC -a je i dalje isti: rano otkrivanje bolesti i lečenje pacijenata po najvišim standardima savremene kliničke prakse.

Predstavljamo Vam pakete pregleda koji su namenjeni za oba pola, sve uzraste i razlicite bolesti i stanja hronicnog ili akutnog toka iz gotovo svih oblasti medicine.

U stvaranju ovih paketa pregleda vodili smo se iskustvom kliničke prakse o stanjima koje bismo ranim otkrivanjem mogli uspešnije lečiti, a koja često ostaju neprepoznata. Posebno smo ponosni na naše PREVENT pakete ultrazvučnih pregleda koji, svaki za sebe, predstavlja mini-sistematski pregled sa ili bez dodatnih specijalističkih pregleda.

U osmišljavanju i organizovanju ovih sveobuhvatnih paketa pregleda učestvovali su lekari sledećih specijalnosti: kardiologije, endokrinologije, gastroeneterologije, radiologije, angiologije i vaskularne hirurgije, interne medicine, hematologije, reumatologije, biohemije i mikrobiologije.

PROMO specijalistički paketi namenjeni su pacijentima sa novootkrivenom bolešću ili pacijentima sa pogoršanjem hronične bolesti u periodu pandemije COVID19

NAPOMENA: PROMO specijalistički paketi se rezervišu unapred, u dostupnim terminima.

Paket sadrži: Pregled kardiologa, 12 channel-EKG, EHO color-dopler ultrazvuk srca, analiza dokumentacije, zaključak, terapija. Kako izgleda kardiološki pregled u Kolegium Medic-u i šta podrazumeva pročitajte ovde.

 • PROMO Endokrinološki Paket –  5900 RSD
  Endokrinološki pregled sa ultrazvukom štitaste žlezde, analiza dokumentacije, zaključak, terapija
  Kako izgleda endokrinološki pregled u Kolegium Medic-u i šta podrazumeva pročitajte ovde.
 • PROMO Urološki Paket –  5900 RSD
  Urološki pregled sa ultrazvukom mokraćnog sistema i prostate, analiza dokumentacije, zaključak, terapija
  Kako izgleda urološki pregled u Kolegium Medic-u i šta podrazumeva pročitajte ovde.
 • PROMO Nefrološki Paket – 5900 RSD
  Prregled nefrologa sa ultrazvukom bubrega i mokraćnog sistema, analiza dokumentacije, zaključak, terapija
  Kako izgleda nefrološki pregled u Kolegium Medic-u i šta podrazumeva pročitajte ovde.
 • PROMO Ekspertski Kardiološki Paket – 8500 RSD

Ekspertski kardiološki pregled, EKG, ekspertski EHO kolor-dopler srca, analiza dukomentacije, zaključak, terapija.

Pregled eksperta za odredjeno stanje ili bolest, profesora, docenta i načelnika klinika.Visokosenzitivni EHO Kolor-dopler srca Clarify™ Vascular Enhancement (VE) technology SIEMENS. Pregled je namenjen ekspertskoj proceni složenih kardioloških stanja i stanja više bolesti kao i proceni o neophodnosti i vrsti invazivne dijagnostike ili endovaskularnog i hirurškog lečenja.


 • VASKULAR PROMO 1-  6900 RSD (PROMO paket)   9800 RSD   Novo! 

Kolor dopler krvnih sudova vrata (CDS karotidnih i vetebralnih arterija), Kolor-dopler Abdominalne Aorte
Visoko-specijalizovani paket kolor-dopler pregleda namenjen pacijentima koji boluju od Hipertenzije, Angine pectoris, povišenih masnoća u krvi, dijabetesa, pušačima oba pola i pacijentima sa porodičnim opterećenjem za aneurizmu trbušne aorte. Od kliničke je važnosti za utvrdjivanje stanja krvnih sudova kod grupa sa povišenim rizikom, zbog generalizovane i nasledne prirode bolesti kardiovaskularnog sistema.

 • VASKULAR PROMO 2- 6900 RSD (PROMO paket)  9800 RSD   Novo! 

Kolor-dopler krvnih sudova nogu (vena i arterija), Kolor dopler abdominalne aorte.

Visokospecijalizovani paket kolor-dopler pregleda za sagledavanje stanja krvnih sudova nogu i trbušne aorte u istom aktu, namenjen je otkrivanju aterosklerotskih suženja, aneurizmatskih proširenja i odredjivanju stepena protoka krvi u arterijama donjih ekstremiteta, bedrenim arterijama i abdominalnoj aorti– najvećem arterijskom krvnom sudu u telu. Obuhvata i kolor-dopler vena donjih ekstremiteta, površnog i dubokog venskog sistema. Pregled je namenjen pacijentima sa dugogodišnjom hipertenzijom, povišenim masnoćama u krvi, dijabetesom, pacijentima koji imaju grčeve u nogama nakon hoda, ranu na nozi koja ne zarasta i slabost venske cirkulacije donjih ekstremiteta (tromboflebitisi, tromboza dubokih vena, venski ulkus, venski varikoziteti i drugi oblici hronične venske insuficijencije).

 • VASKULARNI STATUS – 9500 RSD (PROMO paket)  147000 RSD  Novo! 

Visoko-specijalizovani paket kolor-dopler pregleda sastoji se od: Kolor dopler krvnih sudova vrata, Kolor-dopler krvnih sudova nogu (vena i arterija), Kolor-dopler abdominalne aorte.
Ovaj sveobuhvatni paket vena i arterija namenjen je ranom otkrivanju bolesti krvnih sudova i proceni rizika od moždanog udara, trombotskih procesa, periferne arterijske bolesti i aneurizme trbušne aorte. Većina bolesti vaskularnog sistema je asimptomatskog toka, njihove prve manifestacije su oblika navedenih kardiovaskularnih dogadjaja. Rano otkrivanje, pravovremeno lečenje kao i praćenje toka bolesti vaskularnog sistema je cilj ovog pregleda. Obuhvata sve navedene indikacije za pacijente iz paketa VASKULAR PROMO 1 i VASKULAR PROMO 2

PREVENT PAKETI- odaberite svoj sistematski ultrazvukom

Ukoliko niste sigurni kako da unapredite svoje zdravlje važno je da počnete od jednostavne, bezbedne i komforne procedure kao što je visokosenzitivni SIEMENS ultrazvuk poslednje generacije u rukama sertifikovanih specijalista i subspecijalista za klinički ultrazvuk i kolor-dopler

 • KOMPLET ABDOMEN– 4500 RSD (PROMO) 7800 RSD 

Kompletan ultrazvuk abdomena i male karlice – najsveobuhvatniji ultrazvučni pregled kliničke prakse.

Obuhvata ultrazvuk svih parenhimatoznih organa abdomena (jetra,žučna kesa, žučni vodovi, pankreas, nadbubrežne žlezde, mokraćna bešika, bubrezi, mokraćovodi, prostata (kod muškarca), slezina, limfni čvorovi, retroperitonealni prostor, pod karlice i kolor dopler aorte)

 • PREVENT 1 paket – 5900 RSD (PROMO) 12700 RSD

Kompletan ultrazvuk abdomena i male karlice (KOMPLET ABDOMEN) + Ultrazvuk prednjeg trbušnog zida i ingvinalnih regija (kile trbuha i prepona)

Posebno se preporučuje pacijentima sa nedefinisanim tegobama u stomaku i sa sumnjom na slabost mekih tkiva prednjeg trbušnog zida

 • PREVENT 2 paket – 6900 RSD (PROMO)  16800 RSD

Ultrazvuk štitaste žlezde + Ultrazvuk mekih tkiva vrata i limfnih čvorova + Ultrazvuk pljuvačnih žlezdi +Ultrazvuk prednjeg trbušnog zida i ingvinalnih regija (kile trbuha i prepona)

Preporučuje se pacijentima kojima je potreban pregled na kile trbušnog zida i prepona, kao i pregled štitaste žlezde i svih mekotkivnih struktura vrata, u jednom aktu

 • PREVENT 3 paket – 7900 RSD (PROMO)  18200 RSD  Novo!

Kompletan ultrazvuk stomaka i male karlice (KOMPLET ABDOMEN) + Ultrazvuk štitaste žlezde + Ultrazvuk mekih tkiva vrata i limfnih čvorova + Ultrazvuk pljuvačnih žlezdi

Preporučuje se muškarcima i ženama kojima je potreban detaljan pregled abdomena i male karlice kao i pregled štitaste žlezde sa pregledom mekih tkiva vrata i limfnih i pljuvačnih žlezdi.

 • PREVENT 4 paket – 8900 RSD (PROMO)  23900 RSD 

Ultrazvuk dojki i pazušnih jama+ Ultrazvuk štitaste žlezde + Ultrazvuk mekih tkiva i limfnih žlezdi vrata + Ultrazvuk pljuvačnih žlezdi + Ultrazvuk prednjeg trbušnog zida i ingvinalnih regija (trbušne i preponske kile)
Paket je namenjen pregledu najvažnijih žlezdi (dojke, štitna žlezda, pljuvačne žlezde, limfne žlezde) i mekih tkiva vrata, trbušnog zida i prepona- ekstenzivni je sistematski pregled za žene, u jednom aktu

 • PREVENT 5 paket – 9900 RSD (PROMO)  27300 RSD Novo!

Ekspertski ultrazvuk dojki i pazušnih jama+ Ultrazvuk štitaste žlezde + Kolor-dopler (CDS MAV) krvnih sudova vrata + Ultrazvuk mekih tkiva vrata i limfnih žlezdi + Ultrazvuk pljuvačnih žlezdi

Ekstenzivni paket namenjen je ženama, koje imaju metaboličke poremećaje i opterećenje za maligne i kardiovaskularne bolesti, osmišljen je kao skrining na tumore dojke i aterosklerotske promene krvnih sudova uz status štitnjače i svih mekotkivnih struktura vrata u jednom aktu

Napomena: Za pakete PREVENT 1, PREVENT 3 potrebna je priprema za ultrazvuk abdomena 

PREVENT 2, PREVENT 4 i PREVENT 5 – priprema nije potrebna

      PREMIUM SISTEMATSKI PAKET  9900 RSD (PROMO) 15700 RSD

 • Ultrazvuk štitaste žlezde;
 • Ultrazvuk mekih tkiva vrata,
 • Ultrazvuk limfnih i pljuvačnih žlezdi;
 • Ultrazvuk abdomena;
 • Ultrazvuk bubrega i mokraćnog sistema, mokraćna bešike (i prostate);
 • Ultrazvuk mekih tkiva prednjeg trbušnog zida, ingvinalnih regija – preponske regije;
 • Kolor-dopler aorte
 • Internistički pregled
 • Internistička konsultacija po pristizanju lab. analiza

Sveobuhvatni sistematski ultrazvučni pregled najvažnijih vitalnih tkiva i organa sa pregledom interniste. Namenjen je muškarcima i ženama koji žele da utvrde svoj zdravstveni status i unaprede zdravstveno stanje kao i hroničnim za praćenje toka hronicnih bolesti.

Uz dodatne kolor-dopler preglede (po PROMO cenama) ovo je najekonomičniji opsti stematski pregled.

+ Kolor dopler krvnih sudova vrata (CDS karotidnih i vertebralnih arterija) ⇒

SUPERIOR SISTEMATSKI PAKET –12900 RSD (PROMO)  20600 RSD

+ Kolor-dopler krvnih sudova donjih ekstremiteta (vena i arterija) ⇒

EXCELLENCE SISTEMATSKI PAKET –15900 RSD (PROMO) 25500 RSD

Napomena:
Za sve sistematske preglede KOLEGIUM MEDIC-a, naše partnerske laboratorije odobravaju 20% popusta na svoje usluge.