mobile-menu-bg

Dr Srdjan Arsenović, specijalista radiologije iz Beograda, radiolog ultrazvuka I kolor doplera,  edukator i predavač u programima stručnog usavršavanja lekara u programima Kontinuirane Medicinske Edukacije MZRS . Specijalista je radiologije sa višedecenijskim kliničkim iskustvom u radiologiji ultrazvuka i subspecijalista kolor doplera. Usavršavao se na najprestižnijim medjunarodnim edukacijskim školama Evrope i Azije (Japan) za specifična polja ekspertize u oblasti ultrazvučnih pregleda svih tkiva i organa.

Ultrazvučni pregledi abdomena, uro- genitalnog trakta, mekih tkiva, mišića, zglobova, dojke, štitaste žlezde i kolor dopler pregledi sa ili bez provokacionih testova vaskularnog sistema jesu svakodnevno polje ekspertize dr Arsenovića za hospitalizovane i ambulantne pacijente.

Član je Kolegijuma za složena klinička stanja KOLEGIUM MEDIC-a  i  stalni čan odeljenja radiološke dijagnostike klinike za internu medicine Univerzitetske bolnice ‘Dr Dragiša Mišović-Dedinje’ u Beogradu.

Osim polja ekspertize u visokospecijalizovanim pregledima ultrazvučne I kolor dopler dijagnostike, aktivan je  Član  internacionalnih i nacionalnih radioloških udruženja za skenersku i dijagnostiku nuklearne magnetne rezonanace -CT I NMR.